Спільників подружжя, яке знімало свою 4-річну доньку в порно, затримали в Бразилії

РЕЗОНАНС
20.09.19 - 9:45

Поліція затримала в Бразилії спільників подружжя, яке мешкало у Кривому Розі та знімало свою 4-річну доньку в порно, - Нацполіція України.

Співучасники, за допомогою закритого інтернет-каналу, обмінювалися порнографічними відео та робили одне одному замовлення щодо формату виготовлення дитячої порнографії. Відео з України надсилали до Бразилії і навпаки.

 

За інформацією кіберполіції, вчора у місті Сан-Паулу (Бразилія) затримали двох жінок за створення та поширення дитячої порнографії.

 

Раніше було затримано їхнього співучасника – громадянина Бразилії. Водночас справу щодо їхніх спільників з України вже скеровано до суду.

 

Як ми повідомляли, у червні 2018 року в Кривому Розі кіберполіція затримала 30-річного чоловіка та 28-річну жінку за зйомку порнографії зі своєю малолітньою донькою. Їх заарештували. Затримані – громадяни Азербайджану.

 

5 лютого у Мінську (Республіка Білорусь), за повідомленням правоохоронців, затримали 40-річного місцевого мешканця, який фінансував зйомку цього порно.

 

Подружжя з Полтавщини, яке винаймало квартиру в Кривому Розі, звинувачують у злочинах проти статевої свободи та статевої недоторканості, вчинених стосовно їх малолітньої дочки.

 

На засіданні 20 червня чоловіку та жінці продовжили тримання під вартою на 60 діб.

 

А наступне – відклали.

 

Нагадаємо, подружжю пред’явлено державне обвинувачення за 63-ма епізодами злочинної діяльності, вчинених відносно їх чотирьохрічної дочки за статтями ККУ 149 «Торгівля людьми», 152 «Зґвалтування», 153 «Сексуальне насильство», 156 «Розбещення неповнолітніх» та 301 «Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів» 

 

Розгляд справи здійснюється у закритому засіданні через те, що справа стосується злочину проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи".

 

Деталі цієї резонансної справи ми повідомляли тут.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: