Сплатив – їдь за кордон! Криворіжець виплатив синові більше 100 тисяч грн боргу по аліментах

СОЦІУМ
07.05.19 - 15:50

З мешканця Тернівського району стягнули заборгованість по аліментах у розмірі 108 368 гривень та штраф 52 931 гривень, завдяки обмеженню у праві виїзду за кордон, – повідомляють на сторінці обласного Управління державної виконавчої служби ГТУЮ.

Криворіжець тривалий час ухилявся від виконання рішення суду, не сплачував аліментні платежі та взагалі не брав участі у житті свого неповнолітнього сина. Державні виконавці Тернівського відділу Державної виконавчої служби встановили, що коштів та майна, яке можна стягнути, боржник не має, офіційно не працює, через що виникла заборгованість по аліментах за три роки.

На горе-батька наклали штраф у розмірі 50% від суми боргу та винесли постанови про обмеження у праві керування автомобілем, полюванні, користуванні вогнепальною зброєю та у праві виїзду за кордон.

Тому коли боржник не зміг виїхати з країни, він згадав про свій батьківській обов’язок та вирішив погасити заборгованість і сплатити накладений на нього штраф.

Тільки після того, як державний виконавець отримав платіжні доручення як підтвердження надходження коштів до дитини в повному обсязі, з боржника зняли всі встановлені обмеження у правах.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: