Спортивна весна на Криворіжжі. У місті стартував чемпіонат із плавання

СПОРТ
19.03.21 - 15:05

Триває «спортивна весна» на Криворіжжі - у місті стартував чемпіонат із плавання. Навіть у складних умовах карантину, місто продовжує системно розвивати масовий спорт. Два дні, 19 та 20 березня, у ДЮСШ №2 Інгулецького району тривали запливи серед чоловіків та жінок.

Старт чемпіонату дав радник міського голови Сергій Маляренко. Від імені мера міста, він привітав учасників змагань, побажав високих спортивних досягнень та легкої води.

 

«Ми пишаємося нашими чемпіонами і підтримуємо їх у прагненні розвиватися й працювати на здобуття нових перемог. З дотриманням карантинних обмежень, від початку року у місті вже проведено майже 100 змагань різних рівнів. Наші спортсмени - кращі. Сподіваюсь, що цього року на олімпійському п’єдесталі в Токіо буде й наш криворізький плавець Денис Кесіль, який у 2019 році виборов ліцензію на участь. Будемо вболівати за наших!» - зазначив Сергій Маляренко.

 

Кривий Ріг докладає значних зусиль до створення сприятливих умов для тренувань криворізьких спортсменів: ремонтують спортивні споруди, роблять капремонти у басейнах. Нещодавно були капітально відремонтовані плавальні басейни в ДЮСШ №№7, 10 та 1. Крім того, в 50-ти метровому басейні зараз розпочались ремонтні роботи системи фільтрації з установленням теплових насосів, що дозволить найбільшому басейну міста працювати навіть після закінчення опалювального сезону. 

 

«Плавання - дуже корисний для здоров’я вид фізичної активності, воно загартовує організм. Наші спортсмени - менш сприйнятливі до застудних захворювань та вірусів. Цей вид спорту має розвиватися, слід залучати до нього більше дітей і молоді»,- сказала Лілія Біла, віце-президентка міської федерації плавання, головна суддя змагань.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: