Спортивні здобутки Кривбасу: 15 майстрів спорту, 110 КМС, 2000 золотих медалей

СПОРТ
16.01.21 - 10:34

Торік криворізькі спортсмени гідно представляли наше місто на змаганнях різного рівня. Наші таланти здобули 1 467 медалей вищого ґатунку на обласних змаганнях, 1467,  536 – на всеукраїнських, 14 – на міжнародних.

Так, вихованець відділення хокею з шайбою ДЮСШ №1 Денис Пасько став срібним призером ІІІ юнацьких зимових Олімпійських ігор 2020 у швейцарській Лозані. 

На чемпіонаті Європи з пневматичної стрільби Вікторія Рибовалова здобула 1 золоту, 2 срібні та 2 бронзові медалі.

На індивідуальному Кубку світу з вільної боротьби Ілона Прокопевнюк здобула бронзову медаль.

На чемпіонаті світу з боротьби самбо серед дорослих Москальова Катерина та Човгун Катерина здобули бронзові медалі, а Бабенко Софія - бронзу серед молоді. 

 

Орфан Сананзаде став переможцем Кубку Європи з кікбоксингу WAKO. Бронзовою призеркою чемпіонату Європи з боксу серед юніорів стала Черненко Поліна, а Коваленко Станіслав став срібним та бронзовим призером чемпіонату Асоціації балканських легкоатлетичних федерацій і кандидатом в олімпійську збірну команди України в естафеті 4 по 100 метрів. 

 

 

Влітку вихованці відділення з хокею з шайбою ДЮСШ №1 «Кривбас-2005» завоювали бронзу на чемпіонаті України серед юнаків, а «Кривбас-2009» став переможцем регіональних змагань із хокею з шайбою серед юнаків. 

 

 

Баскетбольний клуб «Кривий Ріг КНУ-КДПУ-Прометей-2» став переможцем чемпіонату України з баскетболу серед чоловічих команд Вищої ліги. Вихованки відділення гандболу ДЮСШ №4 здобули бронзові нагороди на чемпіонаті України «Стрімкий м’яч» серед дівчат.

 

«Кривий Ріг продовжує підтримувати спортсменів та тренерів, які прославляють рідне місто своїми здобутками та перемогами. Всім кращим спортсменам та їхнім тренерам четвертий рік поспіль призначають стипендії за вагомі здобутки. У 2020 році 60 спортсменів та 42 тренери отримали стипендії. 56 вихованців ДЮСШ та спортивних клубів отримали відзнаку міського голови для обдарованих дітей і молоді в номінації «За спортивні досягнення», – зазначила Світлана Лавренко, директор департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту.

 

Фото з сайту міськвиконкому.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: