Справою приховування криворізькими правоохоронцями факту побиття поліцейських займеться ДБР. Відео

РЕЗОНАНС
20.03.19 - 12:00

У Державному бюро розслідувань зареєстрували кримінальну справу за фактом приховування криворізькими поліцейськими жорстокого побиття співробітників поліції охорони.

"Слідчими центрального апарату Державного бюро розслідувань зареєстровано кримінальне провадження за фактом приховування тяжкого злочину службовими особами Криворізького відділу поліції ГУ НП у Дніпропетровській області - факту умисного заподіяння працівникам правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв’язку із виконанням ними службових обов`язків, за ознаками злочину, передбаченого ст.396 ч.1 КК України. Досудове розслідування триває", - повідомила перший заступник директора Державного бюро розслідувань Ольга Варченко на своїй сторінці в Facebook.

 

Нагадаємо, о третій годині ночі 16 березня в одному з розважальних закладів Кривого Рогу група осіб скоїла напад на озброєних працівників поліції охорони під час виконання ними службових обов`язків (відео).

Біля входу в заклад знаходилася група чоловіків, один з яких наніс удар в обличчя поліцейському охорони. Від удару працівник поліції впав та втратив свідомість. Другому поліцейському невідомі також  завдали тілесних ушкоджень.

Після бійки нападники зникли в невідомому напрямку на автомобілі.

 

Про подію повідомили трьом екіпажам патрульної поліції, проте належної реакції від Криворізького відділу поліції не послідувало. Згодом депутат міської ради Микола Колесник виклав у мережу відео інциденту.

 

Лише після розголосу в пресі та соцмережах, 19 березня поліція таки встановила особи усіх причетних. Одному з них повідомлено про підозру у вчиненні злочину, - повідомляє КВП. - За фактом побиття проводять службову перевірку. 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: