Старт для льотчиків та капітанів. Криворізький Центр «Зміна» відзначив 35-річчя

СВЯТО
16.05.19 - 15:30

Центр позашкільної освіти «Зміна» відзначив своє 35-річчя. Серед вихованців – призери та переможці, лауреати конкурсів, змагань та фестивалів різних рівнів. Обдарована молодь своїми сягнула за межі України.

Зараз у закладі навчаються 700 вихованців.

«За 35 років виховали понад 25 тисяч дітей. Ми пишаємось нашими випускниками. Вони вийшли з наших стін професіоналами», – каже директор Центру Тетяна Ширшова.

Вже сьомий рік поспіль заклад бере участь у міжнародному проекті «Разом» у межах Міжнародного фесту молодіжної творчості, який проходить у Польщі. Міжнародні партнери також завітали на ювілей.

«Пані Тетяна є нашим партнером вже багато-багато років. Вона є берегинею, яка втілює всі задуми», – зазначила представниця українців у Словенії Галина Маловшик.

У «Зміні» - 38 гуртків, 17 різних профілів на будь-який смак. Родом із Центру відомий народний художній колектив Театр моди «Дебют» і милі «Очаровашки». На вітрилах творчості навчає своїх вихованців керівник авіамодельного гуртка Геннадій Леонідович.

Наставник розповідає: за штурвалом справжніх літаків та кораблів – колишні змінівці.

«Цей гурток для тих дітлахів, які бачать себе не за ґаджетами, не сидять за компами, а які прагнуть щось зробити своїми руками. Тому всіх Туполєвих, Антонових та інших ми раді бачити у стінах нашого гуртка», – каже учитель.

Творчих ювілярів у театрі імені Шевченка привітали святковим концертом.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: