Старт Вищої ліги. БК «Кривий Ріг» програв і переміг «БК Дніпро-2» у двох матчах

СПОРТ
16.10.19 - 11:18

12-го та 13-го жовтня в Дніпрі відбувся 1-й тур Вищої ліги з баскетболу. На паркеті двічі зустрічались БК «Дніпро-2» та БК «Кривий Ріг», - повідомляє пресслужба баскетбольного клубу «Дніпро».

З початку гри дніпряни пішли в атаку. Кожен гравець створював небезпеку, погрожував кидком або проходом. Наші баскетболісти трохи розгубилися.Через це господарі виграли першу половину матчу з різницею у 15 очок. З «Кривого Рогу» виділявся Загреба, який набрав за матч 28 пунктів і зробив 12 підборів.

 

У другій половині криворіжці зіграли краще. Покращилась гра у захисті та нападі. Але все-таки «Дніпро-2» відповідав небезпечніше. За хвилину до кінця зустрічі рахунок був 86:84. Наші могли вирвати перемогу, але господарі паркету закинули декілька штрафних, та трьохочковий на рахунку Давида Кіма. Загальний рахунок - 93:84.

 

Наступний поєдинок вже був на користь криворіжців. 
Початок першої чверті розпочали краще гравці «Дніпро-2». Загребі не давали набирати пункти, але не втримали Серпіліна і Водолазського, які за дві четверті набрали 25 з 44 очок. На перерву наші спортсмени пішли з +2 переваги над суперниками.

 

У другій половині вже заграли на повну Загреба і Куліш. Різниця у рахунку збільшувалася і до кінця зустрічі досягла 28 очок. Загальний рахунок другого матчу - 106:78 на користь БК «Кривий Ріг».

 

Фото пресслужби БК «Дніпро».

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: