Став відомий зміст погрозливого листа з попередженням про замінування 6 криворізьких шкіл

ЕКСКЛЮЗИВНО
30.01.19 - 14:29

Журналістам "Рудани" став відомий зміст листа, в якому повідомлено про замінування криворізьких шкіл. 

Нагадаємо, близько 10-ї ранку до поліції надійшло повідомлення про замінування 6 криворізьких шкіл - 95-ої і 91-ої гімназій, КЗШ №№14, 122, 130 та 88.   

 

Зміст листа наступний:

"Доброго дня, спешим сообщить, что ваши школы сегодня взрывоопасны. Я бы на вашем месте, пока все живы и здоровы, поблагодарила Латыш Антонину Анатольевну. Именно она толкнула нас на столь серьезный поступок. Мы не хотим, чтобы дети страдали от маразма учителей. Эта взрывная реформа поможет нам избавиться от старой школы, пропитанной старыми учителями с их маразмом и психозом. У вас есть время сказать: спасибо, Тоня, так как события произойдут сегодны в 14.00. Кстати, заряжена только одна из ваших школ. Так будет интереснее искать. Латыш Тоня, если тебе дали это прочесть, то думаю, ты осознала, за что. Нужно было вести себе достойно учителя. Аллах акбар". 

 

Для перевірки приміщень та прилеглої до шкіл території на місце виїхали слідчо-оперативна група поліції, кінологи та вибухотехніки. Дітей і дорослих евакуювали.

 

Нагадаємо, довкола названого у листі вчителя КЗШ №130 днями розгорівся скандал у соцмережах, який "смакували" й деякі місцеві ЗМІ. Буцімто педагог поводилася невідповідно до учительської етики.

У мережі виклали запис розмови педагога з ученицею про причини її відсутності на уроках.

Запис розмови дивіться нижче.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: