Струс мозку, порване вухо і кровотеча: так закінчилась вчорашня ДТП з трактором

ДТП
08.11.19 - 9:23

Учора на 95-му кварталі, по вулиці Волгоградській, сталася аварія. Учасники транспортної пригоди - маршрутне таксі і трактор. 

Як ми писали, учора на кільці 95-го кварталу не розминулися маршрутка №255 та трактор з причепом, які прямували в напрямку вул. Волгоградської. Причеп трактора був завантажений гілляччям.
   

"В результаті аварії постраждав водій маршрутки, його доправили до місцевої лікарні», - прокоментувала Оксана Лєсонєн, інспектор відділу моніторингу Криворізького відділу поліції.

Постраждалий водій 255-ої маршрутки – 44-річний Владислав С. Після зіткнення, пасажири зателефонували друзям маршрутника.

 

«Коли ми прийшли, водій ще сидів за кермом. Він був у свідомості, все добре розумів. Пасажири теж не постраждали. Я допоміг йому вийти з машини, бо медики попросили. Забрали його в тисячку, сказали, що у нього струс мозку, рвана рана вуха і кровотеча. Якраз з того боку, де його зачепили», - розповідає Андрій Яржов, товариш водія маршрутки.

 

Колеги Владислава від коментарів відмовилися, але не на камеру розповіли – відповідальність покладають на водія трактора.

 

Мовляв, ДТП сталася через великі габарити машини і неуважність кермувальника. 

 

«Я їхав з кільця 95-го, а через дорогу, якраз навпроти зупинки, перебігав дорогу пішохід. Щоб уникнути наїзду на пішохода, я взяв трохи ліворуч, а там якраз виїжджала маршрутка. Позаду ще одна маршрутка стояла. Не знаю, може, він не побачив трактор. І виходить, що я причепом зачепив маршрутку», - пояснив свою версію нашим журналістам водій трактора Олександр Ч.

 

Наразі водій маршрутки знаходиться під наглядом медиків. Обставини ДТП з'ясовуватимуть правоохоронці. 

 

 
 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: