Сучасні знання та знайомство з працедавцями. У Кривому Розі хочуть створити освітній хаб для студентів

ОСВІТА
13.12.19 - 14:37

У Кривому Розі може з’явитися новий сучасний освітній хаб, який допоможе студентам знайти цікаву та високооплачувану роботу. Про це розповів голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко на зустрічі з засновником харківського інноваційного парку Василем Хмельницьким.

Василь Хмельницький провів для команди ДніпрОДА екскурсію по UNIT.City Kharkiv та розповів про можливості цього інноваційного парку. Саме за його прикладом планують створити такий простір у нашому місті.

 

«На Дніпропетровщині багато талановитих та перспективних молодих людей. Наша задача – дати їм можливість отримати освіту високого рівня, – зазначив Олександр Бондаренко. – Розглядаємо можливість відкрити в Кривому Розі новий освітній хаб. Він буде покликаний не лише дати сучасні знання, але й познайомити студентів та роботодавців, щоб молодь могла знайти цікаву та високооплачувану роботу».

 

Нині в Кривому Розі шукають зручний майданчик для нового хабу. Ідею разом втілюють Дніпропетровська ОДА та Криворізька міськрада. Її збираються реалізувати на умовах державно-приватного партнерства.

 

UNIT.City Kharkiv – проєкт засновника компанії UFuture Василя Хмельницького. Це інноваційний парк, де створюють екосистему та інфраструктуру для розвитку бізнесу в галузі високих технологій і креативних індустрій. У ньому працює UNIT Factory – заклад, який навчає ІТ-фахівців.

 

Фото пресслужби Дніпропетровської ОДА.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: