Суд над так званим "криворізьким маніяком" потроху наближається до завершення

РЕЗОНАНС
06.11.19 - 17:00

Сьогодні у Жовтневому районному суді відбулося чергове засідання у резонансній справі так званого "криворізького маніяка".

Цього разу допитували одного свідка та переглядали відеоматеріали слідчого процесу.

 

"Справа перебуває на стадії вивчення, дослідження доказів і допитів свідків. Сьогодні допитали одного свідка і подивились відеозапис слідчих дій, які провадили під час досудового розслідування. Частково їх переглянули, і далі перенесли на наступну дату. Підозрюваному громадянину інкримінують низку статтей, найважча з яких - ст. 115 ч.2, якими передбачене покарання - позбавлення волі від 10 до 15 років або пожиттєве позбавлення волі. Нам залишається ще перегляд відео і допит самого підозрюваного, бо ми його ще не допитували. За відсутності інших клопотань чи додаткових дій, ми будемо готові до завершення процесу", - прокоментував журналістам хід суспільно резонансної справи прокурор Олексій Пустоваров. 

 

Нагадаємо, торік навесні та на початку літа у нашому місті було скоєно 6 нападів на дівчат та жінок віком від 18 до 38 років.

 

Зловмисник нападав на них, ґвалтував і грабував. Дві жінки були убиті (задушені).

 

Влітку 2018 року правоохоронці заявили, що затримали підозрюваного у серії цих злочинів – 35-річного місцевого мешканця.

 

Йому інкримінують звинувачення за 6 статтями Кримінального Кодексу України.

 

Нагадаємо, судовий розгляд здійснюють у закритому режимі, недоступному для преси, оскільки ця гучна справа пов’язана зі злочинами проти статевої свободи та статевої недоторканності особи.

 

Деталі справи "маніяка" ми повідомляли тут.

 

Наступне судове засідання відбудеться 11 листопада.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: