Суд у справі Волка: засідання перенесли, бо не з'явився адвокат обвинуваченого

РЕЗОНАНС
13.06.19 - 14:46

Сьогодні у Саксаганському райсуді мало відбутись чергове слухання у справі тяжко пораненого журналіста криворізького порталу В’ячеслава Волка.

Планували допит двох свідків події, але через відсутність одного з захисників обвинуваченого Ігоря П., розгляд справи знову перенесли.

 

Адвокат Ігоря П., Олександр Умріхін, подав суду клопотання про те, щоб сьогоднішнє засідання відклали, бо він перебуває в іншому місці.

 

Прохання захисника підтримали другий адвокат підсудного Олександр Третьяченко і сам обвинувачений.

 

Проти висловились прокурор Олексій Пустоваров і захисник В'ячеслава Волка Максим Гореліков.

 

Та суддя Валерій Попов все ж прийняв рішення про перенесення засідання на 20 червня. На ньому може бути присутнім і сам постраждалий Славко.

 

Схоже, у судовій тяганині, яка триває вже близько двох років, поки ще далеко до кінця - засідання з різних причин переносять, змінюються судді.

 

Нагадаємо, 6 липня 2017 року біля будівлі Саксаганської райради проходили навчання резервістів, під час яких інструктор Ігор П. з бойової зброї вистрелив у шию оператору місцевого сайту.

 

Громадянина П. звинувачують у кримінальних злочинах за статтями 121 і 263 ККУ (умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень та незаконне поводження зі зброєю). Під варту його так і не взяли.

 

Протягом цих двох років наш колега переніс складні операції, проходив реабілітаційні курси у львівському та запорізькому шпиталях.

 

Його здоров'ю нанесено непоправної шкоди, відновлення триває дуже помалу. За долю Славка уболівають рідні, колеги, сотні небайдужих криворіжців.

 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: