Так що ж у чорному складі? Третій день жителі "Стріли" спостерігають сюжет для блокбастера

СПЕЦРЕПОРТАЖ
23.10.20 - 17:47

Цікаві перипетії розгортаються навколо загадкової адреси на вул. Святогеоргіївській (на "Стрілі") – ймовірного складу «чорних» агітаційних матеріалів проти одного з кандидатів у мери Кривого Рогу. 

Як ми писали, днями криворізькі журналісти виявили, що у цьому приміщенні зберігають тонни листівок із політичною агітацією.

 

Є свідчення, що приміщення виконує роль одного з передвиборчих офісів Дмитра Шевчика. У дворі знаходились іномарки з київськими номерами. Журналістів туди не впустили. Поліція нічого не коментує.

 

Згодом вхід до "офісу" був заблокований автівкою. Поліцейські протягом трьох днів виїжджають на місце, але справа "загадкового складу" не рухається. Після огляду, жодних коментарів та пояснень ні журналістам, ні громадськості не надають.

 

Сьогодні ситуація загострилася – до входу в будівлю прибули зо 3 десятки поліцейських, вони заблокували входи, огородили місце сигнальною стрічкою. Але всередину не входять.

 

Автомобіль, який перегородив чорний вихід, забрав евакуатор. Водій евакуатора теж поводиться дивно – зробив хитрий маневр і поїхав не дорогою, а тротуаром. 

Наразі схоже на те, що поліціянти чекають офіційної санкції прокурора на вхід у приміщення. Присутні також закидають їм, що силовики, навпаки, охороняють засекречений вміст складу за чиєюсь вказівкою.

 

Сподіваємось незабаром дізнатись, що ж за дива відбуваються у тому складі?

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: