Теж уродженець Кривого Рогу? Що відомо про нового очільника Дніпропетровської області

ВАЖЛИВО
14.09.19 - 12:36

Як ми повідомляли, сьогодні у Дніпрі Президент України Володимир Зеленський представив громаді нового керівника Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

Очільником області став Олександр Вікторович Бондаренко. Кабмін підтримав проект указу Президента про його призначення.

 

Щойно новий очільник ДніпроОДА виступив перед присутніми та привітав дніпрян із Днем міста.

 

Із декларації нового губернатора відомо, що зареєстрований він у Харкові, але фактично проживає в Києві. Його дружина Регіна має російське громадянство.

 

Як повідомляють ЗМІ, на Бондаренка записані дві квартири - у Харкові та Києві. Також в декларації вказано автомобіль Mazda 6 2016 року випуску.

Останнім часом Олександр Бондаренко займався бізнесом і керував кількома фірмами, доходи від яких відобразив у своїй електронній декларації.

 

Дві фірми займалися консультуванням в питаннях торгівлі і в сфері IT. Ще дві фірми - торговельні.

 

На своєму рахунку в банку новий губернатор зберігає 165 тисяч 500 гривень, 59 тисяч 200 євро і 66 тисяч доларів. І ще 50 тисяч доларів він зберігає готівкою.

 

Також у пресі шириться інформаціяі, що новопризначений губернатор - наш земляк, уродженець Кривого Рогу.  Але підтвердження цьому поки що немає. 

 

Нагадаємо, після звільнення попереднього губернатора Дніпропетровщини Валентина Резніченка, його обов'язки тимчасово виконував Дмитро Батура.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: