Тікав від поліції? З’явилися нові подробиці аварії з маршруткою в Дніпрі

ДТП
01.08.19 - 17:28

Як ми писали, сьогодні близько сьомої ранку на перехресті вулиці Вернадського та проспекту Яворницького в Дніпрі Hyundai Getz протаранив маршрутне таксі з 15 пасажирами.

Постраждали 11 пасажирів маршрутки, а також водій та пасажир легковика. Їх госпіталізували до лікарні. За попередньою інформацією, винуватець ДТП тікав від патрульних.

 

Hyindai на великій швидкости врізався у мікроавтобус. Двоє з 11-ти травмованих пасажирів перебувають в реанімації, – повідомляє 34-й телеканал.

 

Водій легковика не впорався з управлінням, протаранивши маршрутку № 157. Від удару вона перевернулася на бік. Пасажири намагалися вибратися з пошкодженого мікроавтобуса.

 

«Бачу, летять ці джентльмени, я намагався піти від них. У мене нічого не вийшло. У них 40 метрів гальмівний шлях. Вони мене б’ють у бік, і я перевернувся», – згадує водій маршрутки. Він не постраждав.

 

«Близько 5-6-ї ранку екіпаж отримав виклик, що даний автомобіль скоїв наїзд на дерево. Попередньо, було прийнято рішення зупинити даний автомобіль, поспілкуватися з водієм. Водій проігнорував абсолютно всі вимоги про зупинку», – розповів патрульний Віталій Сова.

 

Усіх постраждалих доставили до Дніпропетровської клінічної лікарні імені Мечникова. Більшість з них після огляду перевели у 16-ту лікарню.

 

«Двоє з них у важкому стані з черепно-мозковою травмою і травмою носа. Один пацієнт у травматології», – зазначила заступниця головного лікаря ОКЛ імені Мечникова Олена Гавва.

 

Пасажир маршрутного таксі 45-річний Віктор отримав перелом ключиці. Вранці він їхав цим маршрутом на роботу. Каже, момент зіткнення бачив і все добре пам’ятає.

 

«Я сидів справа на колесі, і на лівий бік завалилася. Підійшли працівники поліції, частину людей вивели, а хто й сам вийшов», – згадує чоловік.

 

Подробиці пригоди з’ясовують правоохоронці.

 

«Поліцією відкрито кримінальне провадження, за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті. Це порушення правил дорожнього руху. Санкція статті передбачає обмеження волі на термін до трьох років», – каже спікер Нацполіції у Дніпропетровській області Ольга Кузнецова.

 

У водія легковика взяли кров на аналіз, щоб виявити, чи був він нетверезим у момент скоєння ДТП.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: