Тіла пролежали 3 місяці: у Кривому Розі в квартирі на вул. Вадима Гурова знайшли мертвими матір і сина

ПОДІЯ
23.06.22 - 13:23

21 червня в 5-поверхівці на вулиці Вадима Гурова поліція виявила два тіла. Мати із сином пролежали у своїй квартирі мертвими близько 3-х місяців.

"Надійшло повідомлення про трупний запах на 3-му поверсі. Виявили тіло 77-річної жінки, а також її 56-річного сина. Явних тілесних ушкоджень не було", - зазначила інспекторка відділу моніторингу Криворізького райуправління поліції Ангеліна Крадожон.

 

Наші журналісти поспілкувалися із сусідами загиблих. Ті кажуть, сім’я була неблагополучна. 

 

«Жінка була на обліку в ПНД, до неї медсестра звідти приходила. Син у тюрмі сидів. У них там сварки були. Що там могло бути хорошого? Ми запах давно чули. Але не могли одразу зрозуміти, звідки він. Потім я пройшлася поверхами і зрозуміла, що це з їхньої квартири. Викликала поліцію», - розповіла мешканка будинку.

 

«Було десь восьмеро поліцейських. Трупи, мабуть, вночі вивезли. Такий сморід був страшний. Три місяці вони пролежали. У них був психоз. Вона буває вийде на балкон, пісні співає, лається. Я боялася їх. Як вони померли, не знаю. Може, грошей не було. Чоловік помер давно. Жінка з сином залишилась. Тут якісь їхні знайомі приходили, розшукували. Але двері в квартиру ніхто 3 місяці не відчиняв», - розповіла сусідка загиблих. Як повідомили у поліції, тіла відправили на експертизу для встановлення причин смерті.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: