Три криворізьких бійцівських клуби посіли призові місця у змаганнях з кунг-фу

СПОРТ
21.05.19 - 14:50

Близько 100 юних спортсменів Дніпропетровщини взяли участь в обласному чемпіонаті зі східних єдиноборств. Змагання приймав криворізький бійцівський клуб "Тай-пан муай-тай". 

За вагомий внесок у розвиток спорту та популяризацію східних єдиноборств подяку вручили президенту Дніпропетровської обласної федерації кунг-фу, тренеру Криворізької федерації бойових мистецтв Ельчину Джавадову.

 

Конкуренція впродовж змагань – не дитяча. Найсильніших і найтехнічніших спортсменів делегують на чемпіонат світу, який стартує 30 травня у Білгород-Дністровському. Участь у двобоях брали нещодавно титуловані чемпіони Європи. Серед тих, кого криворізькі тренери вже бачать у світовому турнірі, – Єгор Окунянський, Іван Ковальчук, Самір Алієв, Костянтин Кисленко та Максим Шаповалов.

 

«Змагання відбуваються на високому рівні. Дуже серйозна конкуренція. Беруть участь федерації тайського боксу, кікбоксингу, ММА, фрі-файта, кунг-фу», – зазначив президент Дніпропетровської обласної федерації кунг-фу.

 

За підсумками змагань переможці отримали нагороди. Призові місця обласного чемпіонату дістались криворізьким командам. Третє і друге місце посіли бійцівські клуби "Тайгер" і "Барс" відповідно. Перше місце - у "Тай-пана". Турнір відбувся за підтримки голови депутатської групи ВО «Батьківщина» у Криворізькій міськраді Ольги Бабенко.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: