Три перших місця – наші! Криворізькі гірничорятувальники – переможці обласного етапу змагань

ПОДІЯ
29.02.20 - 10:15

Учора в Кривому Розі завершився другий етап змагань з тактико-технічної підготовки гірничорятувальників серед 14-ти оперативних підрозділів Державного воєнізованого гірничорятувального загону ДСНС України, – повідомляє пресслужба ДВГРЗ.

Як ми писали, участь у цих змаганнях взяли відділення-переможці першого етапу змагань з п’яти промислових областей України: Дніпропетровська (Кривий Ріг, Нікополь, Марганець), Кіровоградська (Кропивницький, смт. Смоліне, с. Новокостянтинівка), Запоріжжя (Дніпрорудне), Миколаївська (Миколаїв) та Полтавська (Горішні Плавні).

 

28 лютого суддівська комісія підвела підсумки змагань.

 

Судді оцінювали виконання гірничорятувальниками завдань з розвідки місця пожежі у виробках шахти та надання домедичної допомоги умовним постраждалим.

 

Серед 14-ти команд-учасників визначили 4 найкращі, які представлятимуть свої підрозділи у фінальному етапі – в умовах діючої шахти.

 

Місця розподілилися наступним чином:

 

1 місце – 3-ій взвод (Кривий Ріг);

 

2 місце – 2-ий взвод (Кривий Ріг);

 

3 місце – оперативний взвод (Кривий Ріг);

 

4 місце – 13-ий взвод (Кропивницький).

 

Кращі працівники отримають шанс представляти ДВГРЗ на міжнародних змаганнях гірничорятувальників, що пройдуть у вересні 2020-го року в Сполучених Штатах Америки.

 

Фото пресслужби ДВГРЗ.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: