У 2020 році Кривий Ріг витратить на соціальні програми більше 700 мільйонів гривень

ОФІЦІЙНО
23.12.19 - 10:13

Прийдешній 2020-й у Кривому Розі стане роком соціальних ініціатив. Видатки соцпрограм на наступний рік становлять більше 700 мільйонів гривень, - повідомляє міське управління преси та внутрішньої політики.

У Кривому Розі надається фінансова допомога без винятку всім категоріям пільговиків: учасникам бойових дій на сході України, воїнам-інтернаціоналістам та чорнобильцям, фронтовикам Другої світової війни, дітям з інвалідністю та іншим категоріям. У попередніх розрахунках міського бюджету-2020 не тільки збережені всі соціальні видатки минулих років, а навіть збільшені розміри та запроваджені новації.

 

«Порівняно з 2019 роком, соціальні видатки за всіма галузями зростають на 151 мільйон гривень. З 2010 року річний розмір соціальних видатків зріс майже в 17 разів - з 43 до 715 мільйонів гривень. Наступний, 2020 рік, без перебільшення можна назвати роком соціальних ініціатив», - зазначила Олена Рожко, директор департаменту фінансів.

 

У сфері соціального захисту мешканців будуть діяти чотири міські програми, видатки по яких зростають в 1,4 раза - з 324 у 2019 році до 439 мільйонів гривень у 2020 році. У соціальних програмах збережено всі виплати допомог, компенсацій та додаткових пільг, передбачених раніше.

 

Це виплати учасникам бойових дій на сході України, чорнобильцям, воїнам-інтернаціоналістам, сім'ям загиблих (померлих) військовослужбовців у зоні проведення Антитерористичної операції, ООС, зниклим безвісти, полоненим та багатьом іншим категоріям криворіжців.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: