У 71-річного принца Чарльза виявили коронавірус. Він має легкі симптоми

СОЦІУМ
25.03.20 - 15:40

У принца Чарльза виявили коронавірус. Тест 71-річного принца показав позитивний результат. Про це пише ВВС.

Принц Чарльз має легкі симптоми хвороби і загалом почувається добре. Вони з дружиною усамітнилися в ізоляції.

93-річна королева Великої Британії Єлизавета II, яка входить у зону ризику, на днях виступила зі зверненням до співвітчизників у зв'язку з COVID-19.

Разом зі своїм 98-річним чоловіком, принцом Філіпом, вона переїхала з Букінгемського палацу у Віндзорський замок на тиждень раніше, ніж планувалося. Там подружжя мало залишитися до Великодня, але найімовірніше пробудуть довше - у Лондоні зараз складна ситуація з коронавірусом.

Королева вже скасувала низку своїх публічних виступів у найближчі місяці, але зустрічі з людьми продовжуватися в режимі «сам на сам», а також аудієнції з прем'єром країни Борисом Джонсоном.

Прикметно, що уряд Британії звернувся з проханням до 65 тисяч медичних працівників, які вийшли на пенсію. Чиновники закликали їх повернутися на роботу і допомогти боротися з наслідками поширення COVID-19.
 

За даними Worldometers, у світі зафіксовано 423 515 випадків зараження коронавірусом, з них 18 910 летальних і 109 154 особи одужали.

Станом на ранок 25 березня, в Україні зафіксовано 113 випадків коронавірусної хвороби у 13 областях та Києві, з них чотири - летальні. 

 

Як ми писали, чимало відомих людей - зірок шоубізу, громадських та політичних діячів - заразилися на коронавірус.

 

Як ми повідомляли, у нардепа Верховної Ради Сергія Шахова, який був за кордоном, підтвердили діагноз "коронавірус". Згодом стало відомо про зараження ще декількох нардепів.

 

Джерело - Главком.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: