У Центрально-Міському районі продуктові набори від міста отримали понад 17 тисяч містян

ВАЖЛИВО
12.08.22 - 14:29

У Кривому Розі триває так звана третя хвиля видачі безкоштовних продуктових наборів від міста. У Центрально-Міському районі працюють п’ять пунктів видачі. Загалом понад 17 тисяч місцевих мешканців вже отримали свій пакунок.

«Запрошуємо містян телефоном. Якщо людина не може прийти до пункту, працівники терцентру доставляють набір додому. На третьому етапі у нашому районі допомогу отримали ще 3,5 тисячі містян. А загалом – вже понад 17 тисяч», - зазначила начальниця управління праці та соцзахисту населення виконкому Центрально-Міської райради Людмила Угринович.

 

Нагадаємо, що за рішенням Військової адміністрації Кривого Рогу та міської ради, проднабори наразі отримують 37 категорій криворіжців. У місті працюють 27 пунктів видачі, щоденно з 8.00 до 17.00. 

 

Перевірити, чи є ви у списку визначених категорій, можна, зателефонувавши до контакт-центру за номерами: 15-20 та (056) 499-15-20.

 

Всі деталі, адреси й телефони пунктів видачі проднаборів – тут.

 

«Дуже дякуємо нашій Військовій адміністрації, а також керівництву району за допомогу в цей важкий час, коли йде війна. Зараз кожному пенсіонеру важлива будь-яка допомога. А тим паче, коли вона повноцінна, коли робиться з доброю душею. Ми всі зараз, як одна родина, і маємо допомагати одне одному», -  своєю думкою про міську програму поділилась пенсіонерка Надія Романчук.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: