У Дніпропетровській лікарні рятують двох найважчих хлопчиків, постраждалих від вибуху. Фото

ПОДІЯ
02.07.19 - 12:11

Як ми сьогодні писали, 1 липня у селі Пашена Балка шестеро дітей, віком від 4 до 16 років, підірвалися на гранаті. Їх терміново госпіталізували, двоє перебували у важкому стані.

Голова Дніпропетровської облради Гліб Пригунов завітав до обласної дитячої клінічної лікарні, щоб поцікавитись станом постраждалих дітей. Він розповів, що двох найважчих хлопчиків вночі прооперували.

 

«16-річний хлопець все ще на штучній вентиляції легенів, але лікарі говорять, що його стан стабільний. 5-річний малий – при свідомості. Ще двох зараз почали оперувати. В дитячій лікарні на Космічній все необхідне для допомоги є! Дякую всім лікарям за професіоналізм, поліції та службі ДСНС за швидке реагування і всім небайдужим громадянам, які вночі співпереживали та пропонували допомогу», – зазначив Пригунов.

 

5-річному та 16-річному хлопцям зробили переливання крові, операції тривали по декілька годин. З черевної порожнини одного з дітей дістали шматок гранати. У роботі були задіяні хірурги, завідувачі відділень травматології та хірургії, головний лікар.

 

«На даний момент допомога не потрібна. Молимось за життя та здоров’я дітей!» – додав голова облради.

 

Наразі деякі ЗМІ пишуть, що в руках дітей вибухнула не граната, а підствольний патрон.  

 

Фото зі сторінки Гліба Пригунова

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: