У добру путь, діти! Кривий Ріг цьогоріч випустив у доросле життя 3175 випускників, 131 медаліста

СВЯТО
27.06.19 - 13:52

У Кривому Розі відбулися урочистості шкільних випускних. Наші навчальні заклади цього року випустили 3175 одинадцятикласників.

Місту є чим пишатися. За підсумками ЗНО, троє криворізьких учнів набрали максимальні 200 балів.

 

Це випускник Центрально-Міської гімназіі (200 балів з англійської мови), випускник гімназії №49 (з математики) та випускниця спеціалізованої школи №71, яка єдиною в Україні склала на 200 балів тестування з іспанської мови.

 

Цьогоріч 131 учень отримав бали високого рівня і підтвердив своє право на нагородження «золотими» і «срібними» медалями: 71 випускник отримав «золото» і 60 - «срібло».

 

Мер Юрій Вілкул привітав випускників шкіл, ліцеїв і гімназій зі знаменним днем, побажав успіхів і удачі в реалізації свого потенціалу в рідному місті.

 

«Нехай ваша життєва дорога буде цікавою й успішною. І коли ви закінчите вищі навчальні заклади, хай у вас не виникає питання, чи їхати працювати за кордон? Залишайтеся в Україні. Ми дуже хочемо, щоб ви свої знання, свої вміння залишали тут, і робили успішним наше місто, область і Україну».

 

Мер зазначив, що Кривий Ріг пишається успіхами своєї молоді та вже сьогодні в Кривому Розі реалізуються програми для талановитих молодих людей.

 

«Я вдячний педагогам і батькам за величезну роботу, яку вони зробили протягом року, за те, що вкладаєте душу в дітей, виховуєте справжніх патріотів рідного міста і України!» - підкреслив мер.

 

На урочистостях випускник Центрально-Міського ліцею Сергій Коровін відзначив: «Шкільні роки - частинка мого життя, мого дитинства. За ці роки вчителі стали нашою другою сім'єю. Вони нам давали не лише знання з предметів, а й уроки життя. Частина моїх однокласників планують залишитися в місті, частина збирається продовжити навчання в інших містах. Але ми завжди будемо пам'ятати і пишатися тим, що народилися в Кривому Розі - найкращому і рідному місті!»

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: