У Довгинцівському районі відкрили пункт оформлення та видачі карток криворіжця

ВАЖЛИВО
14.09.20 - 13:32

Сьогодні, 14 вересня, запрацював новий пункт оформлення і видачі карток у Довгинцівському районі. Тож відтепер в районному управлінні соцзахисту картку криворіжця може отримати кожен бажаючий. Швидко та зручно, - кажуть перші відвідувачі. 

З початку впровадження соціального проєкту «Картка криворіжця» в  управлінні соціального захисту населення Довгинцівського району видали більше 3 000 карток для пільгових категорій мешканців. Відтепер карту містянина тут може оформити кожен бажаючий. Заявку можна залишити у приймальній Центру електронних платежів, у тому числі приймають і онлайн-заявки. 

 

«Мешканці міста, які онлайн подали замовлення на виготовлення карти криворіжця і територіально знаходяться в Довгинцівському районі, мають можливість прийти сюди і отримати картку тут, а не відвідувати центральне або інші місця прийому і видачі карток, коментує директор «Центру електронних платежів» Євген Кривенко. 

 

 

Для оформлення картки криворіжця з собою необхідно мати паспорт та ідентифікаційний код. 

 

Власникам ID-картки варто заздалегідь подбати про довідку щодо місця реєстрації.

 

Студентам, окрім зазначених документів, треба мати при собі студентський квиток. 

 

Батьки учнів, які втратили або пошкодили картку криворіжця, мають змогу отримати нову. 

 

 

«Години прийому у нас з 8:00 до 16:30 по будням. Вартість картки – 100 гривень. Виготовляється впродовж 30 робочих днів. Якщо картка необхідна швидше, можна оформити прискорену процедуру, тоді вартість становитиме 150 гривень, а строк виготовлення – 2-3 дні», - ділиться інформацією Ілона Буяновська спеціаліст з інфокомунікацій Довгинцівського райвиконкому.

 

Зараз картка криворіжця працює як електронний квиток для проїзду в міському громадському транспорті, тож ті, хто першими отримали картки, вже змогли оцінити зручність та доступність сервісу. 

 

Наразі у Кривому Розі відкрито 10 пунктів, де можна поповнити картку для проїзду, адреси вказані на сайті Центру електронних платежів. Згодом до картки приєднаються й інші додатки - медичного, освітнього, торговельного спрямування. 

 

Як ми писали, раніше відкрився пункт оформлення та видачі карток криворіжця у Тернівському районі.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: