У Голлівуді через COVID-19 заборонили зйомку еротичних сцен. ТОП-5 новин

ВАЖЛИВО
09.06.20 - 9:15

Станом на ранок 9 червня, в Україні фіксують зменшення кількості нових випадків коронавірусу. За минулу добу інфікувалися 394 людей та 217 одужали. Недуга забрала 810 життів.

ТОП-5 свіжих новин.

 

1. У Броварах на Київщині у дошкільному навчальному закладі «Калинка» виявили коронавірус у 9 дітей та 3 дорослих після контакту з учителькою, яка захворіла на COVID-19 раніше. Двох дітей госпіталізували, а інші лікуються амбулаторно.

 

2. У селах Криничне та Дмитрівка Болградського району Одеської області встановлюють карантинні контрольно-пропускні пункти. Це пов’язано з тим, що станом на 8 червня в Болградському районі зареєстровано 34 випадки захворювання на СОVID-19.

 

3. У Голлівуді заборонили зйомку еротичних сцен через пандемію COVID-19. Вже з 12 червня Голлівуд відновлює зйомки кінофільмів. Кінематографісти отримали відповідну інструкцію, в якій містяться правила зйомок секс-сцен.

 

4. У Збройних силах України за минулу добу зафіксовано один новий випадок захворювання на коронавірусну інфекцію COVID-19. Водночас, військові медики уточнили, що за 6 червня було виявлено 7 нових випадків інфікування, а не 6, як повідомляли раніше.

 

5. Світовий банк прогнозує падіння світової економіки на 5,2 % у 2020-му році у зв'язку з пандемією COVID-19. Падіння світової економіки цього року стане найглибшим з часів Другої світової війни, а скорочення обсягів виробництва на душу населення торкнеться найбільшої кількості країн з 1870-го року.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: