У Гонконзі вперше виявили коронавірус у домашнього собаки

РЕЗОНАНС
28.02.20 - 15:27

Коронавірус виявили у домашнього собаки у Гонконзі. Зараз тварина перебуває на карантині в спеціальному приміщенні, - повідомляє 112-й канал.

Про випадок повідомила пресслужба уряду Гонконгу, посилаючись на заяву прессекретаря Міністерства сільського господарства, рибальства і охорони природи.

 

У Міністерстві зазначають, що собака належить одному з пацієнтів, зараженому коронавірусом CоVID-2019. Він перебував на домашньому карантині у власній квартирі в Тай Хані.

 

У собаки не було ніяких симптомів захворювання коронавірусом пневмонії, але через хворобу власника їй зробили аналізи. Після отримання слабкого позитивного результату в слині тварини, її помістили на карантин у спеціальному приміщенні для утримання тварин в порту Гонконгу.

 

Також повідомляють, що це перший подібний випадок зараження в Гонконзі і кажуть, що раніше не мали даних про можливість поширення коронавірусу між тваринами і людьми. 

 

Власників домашніх тварин закликають дотримуватися заходів санітарної безпеки і стежити за станом здоров'я улюбленців. У випадку прояву симптомів захворювання - повідомляти ветеринару.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: