У ході нічної спецоперації криворізькі поліцейські затримали 14 осіб з наркотиками та зброєю. Відео

КРИМІНАЛ
13.03.19 - 17:37

Нічна спецоперація: за декілька годин криворізькі поліцейські затримали 14 осіб з наркотиками та зброєю, - повідомляє КВП.

У ніч з 12 на 13 березня, співробітники відділень поліції, спільно з полком патрульної поліції та КОРДу, у 7 районах міста затримали 14 осіб.

У них вилучено 173 пластикові трубочки з речовиною схожою на метамфетамін, 70 мл опію ацетильованого та 65 пакетиків марихуани, а також пістолет та 5 набоїв калібру 9 мм.

 

Наразі за 13 фактами розпочаті досудові розслідування, передбачені ст.309 КК України та за одним фактом – ст. 263 КК України. А все вилучене направлено для проведення експертного дослідження.

Зокрема, працівниками Криворізького відділу поліції було розкрито 4 злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків: у раніше судимого чоловіка вилучено 10 мл опію-ацетильованого, у 56-річної жінки вилучено 5 мл цієї ж речовини, у 31-річного містянина - 38 трубочок з метамфетаміном, а у 58-річного чоловіка – 25 пластикових трубок з метамфетаміном.

 

Працівниками Покровського відділення поліції було вилучено у 37-річного місцевого мешканця 48 поліетиленових пакетів з (ймовірно) марихуаною загальною вагою 150 грамів. А працівниками Інгулецького відділення поліції було знайдено 30 трубочок з метамфетаміном у 27 річного городянина, та у 18-річного юнака - 20 пакетиків з марихуаною.

У Тернівському районі поліцейські розкрили 2 злочини, а саме у місцевого громадянина виявили 40 мілілітрів з так званою «ширкою», а у 20-річного юнака - пістолет, 5 бойових патронів та 43 трубочки з метамфетаміном.

Працівниками Металургійного відділення поліції у 28-річного чоловіка було виявлено 6 трубочок з метамфетаміном, у 24-річного – 17 пакетиків з марихуаною, а у 29 річного – 7 пакетиків з марихуаною.

У Саксаганському районі поліцейські затримали 22-річного чоловіка, який мав при собі 1 фрагмент трубочки з метамфетаміном, а в його 21-річного друга – 6 трубок з цією ж речовиною.

А працівниками Довгинцівського ВП у 41-річного чоловіка вилучено 4 флакони з так званою "ширкою".

Наразі за усіма фактами триває досудове розслідування та перевіряється причетність даних осіб до збуту наркотичних речовин на території міста.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: