У Кривому Розі будують дорогу від мікрорайону Сонячного до вулиці Спаська

БЛАГОУСТРІЙ
30.07.19 - 14:35

У Саксаганському районі збудують ще одну ділянку дороги з сучасним покриттям – від мікрорайону Сонячний до вулиці Спаської. Завершити роботи планують наступного року.

На будівництві цієї автодороги задіяли спецтехніку: віброкаток, екскаватор, бульдозер та майже десяток самоскидів.

 

«Довжина асфальтованої ділянки становить 355 метрів, ширина – 7,5 метрів. Також буде збудовано тротуарні велосипедні доріжки по півтора метра з кожного боку для зручності руху. Висота насипу – 10,5 метра у найвищій точці. Кількість суглинку, який буде укладено в цю дамбу, – 45 тисяч кубів», – зазначив заступник директора ТОВ «Весташляхбуд» Георгій Ярцев.

 

Фахівці кажуть: потрібно, щоб насип трохи встоявся взимку, після чого приступлять до укладання асфальтобетонного покриття та оновлення мережі освітлення.

 

«Зараз виробляємо основу під насип, укладено геотекстилю 4 тисячі квадратних метрів. Відбувається ущільнення суглинку з приливом води, з укаткою 16-тонного віброкатком. Також відбувається вилучення нестабільного ґрунту, щоб основа не зсунулася убік. Ми його заміняємо нашим місцевим матеріалом – шлаком фракції. Будемо також залучати суміш Ц-5 та виконувати подальші роботи», – додав Георгій Ярцев.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: