У Кривому Розі діду Міхею, підозрюваному в убивстві 4 людей, продовжили строк тримання під вартою

РЕЗОНАНС
07.05.19 - 16:32

Підозрюваному в убивстві 4 людей в одному з домоволодінь Центрально-Міського району продовжили строк тримання під вартою на 60 діб.

Нагадаємо, 28 жовтня 2018 року в палісаднику будинку по вул. Пожарського Центрально-Міського району працівниками поліції було знайдено закопаними пять трупів, серед яких - чотири чоловічих.

 

Поліція тоді затримала 65-річного підозрюваного у цих жорстоких убивствах - громадянина Михайла Л. (діда Міхея).

 

Разом зі своїм внуком, громадянином РФ, вони по-звірячому убивали знайомих, обрізали вуха і закопували у городі та палісаднику орендованого будинку.

 

На обійсті було закопане й тіло співмешканки діда Міхея (жінка нібито дорікала й набридала чоловікам своїм невдоволенням).

 

Попередньо стало відомо, що затриманий провів загалом майже 30 років у місцях позбавлення волі.

 

Чоловіка обвинувачують в умисному вбивстві чотирьох осіб (стаття 115 КК України) та в незаконному поводженні зі зброєю й бойовими припасами (стаття 263 КК України).

 

Учора під час підготовчого судового засідання Жовтневого райсуду прокурор заявив клопотання про продовження раніше обраного обвинуваченому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою ще на 60 днів.

 

При цьому він посилався на те, що потрібно враховувати тяжкість злочину (з огляду на кількість жертв) та необхідність запобігання скоєння підозрюваним інших злочинів.

 

Одна з потерпілих, яка брала участь у засіданні суду, підтримала клопотання прокурора.

 

Обвинувачений та його захисник заперечували необхідність продовження строку тримання під вартою.

 

Але колегія суддів дійшла висновку про наявність ризиків та вирішила, що саме тримання під вартою забезпечить необхідну процесуальну поведінку обвинуваченого.

 

Наступне судове засідання у справі призначили на 26 червня 2019 року.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: