У Кривому Розі для діток-переселенців влаштували свято до Дня Української державності

СОЦІУМ
27.07.22 - 11:46

Сьогодні в одній зі шкіл Саксаганського району, до Дня Української державності, для дітей-переселенців віком від 6 до 14 років організували патріотичне свято «У мирі й любові живи, Україно!»

Організували свято, щоб розважити дітлахів, відволікти їх від пережитих подій, і головне, - розповісти про українську культуру, щоб з дитинства виховувати любов до Батьківщини.

 

Для діток підготували концерт із українськими піснями, руханками, танцями та пізнавальними історіями про державну символіку.

 

Для маленьких переселенців організували творчі куточки, де можна створювати малюнки з піску, об’ємні аплікації та патріотичні браслети.

 

Найважливіша локація на святі - куток психологічної підтримки, де діти можуть поділитись своїми емоціями з фахівцем та отримати необхідну допомогу.

 

День Української державності, згідно з указом президента, цьогоріч відзначатимуть уперше, 28 липня, у День Хрещення Київської Русі – України. Цим святом ми знищуємо міф про те, що Україна – молода держава, бо насправді маємо тисячолітню історію.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: