У Кривому Розі ключі від капітально відремонтованої квартири мер вручив хлопцю-сироті

ПОДІЯ
14.12.18 - 13:06

     У Кривому Розі вже вісім років працює муніципальна програма ремонту житла дітей-сиріт.

За цей час з міського бюджету було виділено понад чотири мільйони гривень - відремонтовано майже півсотні квартир.

Завдяки дії муніципальної програми, сімнадцятирічний студент політехнічного коледжу Микита Петров отримав від міського голови ключі від капітально оновленої квартири.

"Про стан квартири до ремонту тепер і згадувати не хочеться", - ділиться на радощах хлопець. - Коли я вперше сюди зайшов, тут просто не було нічого, крім чотирьох стін. А після ремонту, у мене від захоплення слів не було. Тепер я дуже хочу тут жити. Всім вдячний, ми з бабусею не очікували, що так гарно буде".

З близької рідні у хлопця - тільки бабуся. Олена Якимівна - опікун Микити. Тепер, каже, за майбутнє онука спокійна. А ще зізнається - у такий чудовий новорічний подарунок не вірила до останнього, бо про подібні випадки ніде і ніколи не чула. 

"Моя рідня мешкає у Миколаївській області, донька - у Марганці, ніде такої програми немає. Я й сама не вірила. А зараз я щаслива. Є квартира, є дитина, низький уклін усім - і меру, і будівельникам, і Центрально-Міському району, бо ж усі разом допомагали", - дякує Олена Якимівна.

У квартирі Микити тепер - усі умови для комфортного життя. Будівельники встановили енергозберігальні вікна, міжкімнатні двері, повністю замінили сантехніку, підключили бойлер та нову душову кабіну, постелили новий лінолеум та поклеїли сучасні шпалери. 

"Вдячні будівельникам і всім, хто тут працював та виконав такий якісний ремонт," - зазначив Юрій Вілкул.

За 8 років роботи муніципальної програми з ремонту житла дітей-сиріт, у місті відремонтували під ключ вже 45 квартир.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: