У Кривому Розі мають створити 2 навчально-практичні центри

ОСВІТА
12.05.20 - 16:07

У 2020 році на Дніпропетровщині мають створити 4 сучасні навчально-практичні центри. Їх облаштують у закладах профтехосвіти Кривого Рогу, Кам’янського та Покровського району. На це з держбюджету училища мають отримати понад 8,5 млн гривень, -  повідомила заступниця голови Дніпропетровської облдержадміністрації Ірина Грицай.

«Заклади освіти, які цьогоріч отримають кошти на створення навчально-практичних центрів, визначала комісія Міністерства освіти і науки України. Фінансування виділять 4-м училищам області, – розповіла Ірина Грицай. – Центри обладнають сучасною технікою, тож майбутні фахівці отримають гарну можливість на практиці познайомитися із усіма тонкощами виробничого процесу».

 

Навчально-практичний центр обладнають у Криворізькому професійному гірничо-технологічному ліцеї. Там готуватимуть фахівців за кількома напрямками –  електрослюсар черговий з ремонту устаткування, електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування.

 

Ще один осередок з’явиться у Криворізькому центрі професійної освіти металургії та машинобудування. Там готуватимуть верстатників широкого профілю, операторів верстатів з програмним керуванням, токарів та фрезерувальників.

 

Фото з сайту ДніпроОДА.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: