У Кривому Розі на маршрути заступили 7 сучасних тролейбусів. Де вони працюватимуть?

АКТУАЛЬНО
15.05.20 - 8:58

ьогодні у Кривому Розі на маршрути №№8 та 11 заступили 7 сучасних тролейбусів. Вони пристосовані для перевезення пасажирів з обмеженими можливостями, економічні та зручні для пасажирів.

Кривий Ріг продовжує отримувати нові комфортабельні тролейбуси. Нові машини вже вдало зарекомендували себе на маршрутах №№ 3, 5, 10 та 20.

 

Чергові сім одиниць електротранспорту працюватимуть на маршрутах:

- №8 «ст. Кривий Ріг - вул. Заводська (через вул. Володимира Великого)

-  №11 «ст. Кривий Ріг – вул.Заводська (через вул. Світлогірську, Каспійську).

 

Із 54 законтрактованих тролейбусів місто вже отримало 29 машин марки «Т-203».

 

Під час запуску нової техніки на міські маршрути міський голова Юрій Вілкул зазначив: «У межах програми з модернізаціі міськелектротранспорту, ми продовжуємо оновлювати наш автопарк, і в цьому напрямку важливим є проєкт з Європейським банком реконструкції та розвитку. Цього разу, отримавши нові машини, особливу увагу приділили транспортному сполученню з залізничною станцією Кривий Ріг та Криворізьким ремонтно-механічним заводом, де відсьогодні додатково будуть працювати на маршруті №8 - 5 нових тролейбусів, а на маршруті №11 - 2 нових тролейбуси. Ставимо за мету підвищувати та покращувати умови пасажирських перевезень, робити наше місто більш комфортним для його мешканців та гостей».

 

Мер також підкреслив, що безкоштовний проїзд у комунальному транспорті (автобусах, тролейбусах, трамваях, швидкісному трамваї) буде збережено до завершення карантину.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: