У Кривому Розі на продавчиню "Єви" склали протокол за те, що продала покупцеві шкарпетки

СОЦІУМ
25.01.21 - 9:47

Адміністраторка магазину «Єва» на вул. Колачевського, 164 під час локдауну ризикнула продати покупцеві шкарпетки, які підпадають під заборону. Правоохоронці оформили на неї протокол.

Однак протокол про притягнення до адміністративної відповідальності до суду надійшов неповним – без письмових пояснень одного свідка, а також без відомостей про іншого свідка.

 

Тому суддя Дудіков А.В. 20 січня 2021 року виніс постанову повернути його до Тернівського відділення поліції для належного оформлення.

 

"Дослідивши матеріали справи, суддя дійшов висновку, що протокол про адміністративне правопорушення серії не відповідає вимогам ст.256 КУпАП - у графі «свідки» зазначено про наявність одного свідка, письмові пояснення якого до протоколу про адміністративне правопорушення не долучено, про наявність чи відсутність іншого свідка дані відсутні", - йдеться у Постанові суду.

 

За інформацією УНІАН, за 17 днів посиленого карантину правоохоронці оштрафували 18 тисяч порушників. Серед них - водії громадського транспорту та підприємці. Оштрафували 9 тисяч водіїв громадського транспорту і стільки ж підприємців, які намагалися працювати в обхід закону. 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: