У Кривому Розі на вул. Старовокзальна ремонтують міст через Інгулець. Як об'їхати?

БЛАГОУСТРІЙ
23.04.21 - 9:42

У Кривому Розі тривають роботи з впорядкування та ремонту міських автошляхів - у Центрально-Міському районі на вул. Старовокзальній стартував капітальний ремонт мосту через річку Інгулець.

«Міст збудований на початку ХХ століття, понад 100 років тому. Його востаннє ремонтували півстоліття тому. За результатами обстеження, міст визнано таким, що потребує капітального ремонту. З міського бюджету на це виділили кошти. На період ремонту розробили тимчасову схему організації дорожнього руху», - пояснив директор департаменту розвитку інфраструктури міста Іван Карий. 

 

У міському бюджеті на поточний ремонт вулиць та доріг загалом передбачено 170,7 млн грн.

 

«Усі ремонтні роботи доріг виконують відповідно до сучасних вимог», - зазначив Іван Карий.

 

Завдання мера Костянтина Павлова - суворий контроль на всіх етапах: від зняття старого покриття до технології укладання асфальту. Як тільки дозволила погода, у Кривому Розі розпочали ремонтні роботи «під фрезу», які готують дорогу до подальшого укладання асфальтного покриття.

 

Старий асфальт вже зняли на ділянках вулиць Старовокзальна, Чкалова, Вокзальна, Кобилянського, Німецька, Геленжицька, Миколаївське шосе, перехресті вулиць Курчатова і Каспійської, по проспекту Миру. Розпочали улаштування нового асфальтного покриття. За проєктом комплексного благоустрою 4-го Зарічного, будуть відремонтовані внутрішньоквартальні дороги, тротуари, облаштовані контейнерні майданчики, відновлено бордюрний камінь та укладена тактильна плитка біля пішохідних переходів від вулиці Десантної до Соколовської. 

 

Схема тимчасового дорожнього руху - нижче.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: