У Кривому Розі облаштували ще один контейнерний майданчик

БЛАГОУСТРІЙ
18.07.19 - 13:05

Як ми вже писали, сучасні системи замінили старі сміттєві баки у багатьох районах міста. Там непотріб не розлітається вулицями. Мешканці задоволені, та актуальною лишається проблема розміщення таких контейнерів.

«Це питання – на контролі у міського голови Юрія Григоровича Вілкула. Ми в минулому році розпочали роботу з інвентаризації місць розташування контейнерів. За фактом інвентаризації буде проведено капремонти, реконструкції вже контейнерних майданчиків», – зазначив директор департаменту розвитку інфраструктури міста Іван Карий.

 

Мешканці приватного сектору на Змичці вже оцінили перевагу нових контейнерних систем. У порівнянні зі старими – вони більш зручні та надійні. А головне – не дозволяють сміттю розлітатися і забруднювати прилеглу територію, розповсюджуючи сморід.

 

«У 2019-му році близько 4 мільйонів піде на придбання ще контейнерних систем такого ж зразка. Це 200 контейнерних систем. Додатково ми ще будемо цьогоріч купувати контейнери для того, щоб на нові проінвентаризовані відремонтовані контейнерні майданчики вже встановлювати нове обладнання», – додав Іван Карий.

 

Актуальною лишається проблема щодо місць розташування контейнерів. Спільно з райвиконкомами визначають території, які потребують встановлення таких контейнерних систем якнайшвидше. Кілька днів тому новий контейнер з’явився і на вулиці Червоних троянд у Центрально-Міському районі.

 

«Раніше було над дорогою, всі викидали просто пакети, коли їхали. І наші приватні виносили. Собаки розривали, все це на дорозі й доріжці було. Зараз я прийшла – стоїть контейнер. Місце вони заасфальтували. Думаю, це гарно і зручно», – поділилася враженнями від нових систем місцева мешканка Людмила Яківна.

 

Єдине нарікання від людей: контейнерами у цьому районі активно користуються власники машин, які проїжджають повз. Свою обновку прагнуть зберегти надовго.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: