У Кривому Розі обласним коштом куплять перші 10 квартир для АТОвців

АКТУАЛЬНО
04.08.20 - 12:11

Цьогоріч на Дніпропетровщині обласним коштом закуповують житло для учасників АТО. Вже профінансували купівлю перших 10-ти квартир. Загалом завдяки субвенції, власні оселі зможуть придбати близько 70 бійців нашого міста.

«Зараз хлопці підбирають собі майбутні оселі. Після оформлення договору купівлі-продажу житло повністю перейде в їхню власність», – зазначив керівник ДніпроОДА Олександр Бондаренко.

 

Нагадаємо, грошові компенсації від області на придбання житла позачергово отримують учасники бойових дій з інвалідністю ІІІ групи. Першочергово – бійці з пораненнями, контузіями або захворюваннями, що настали під час участі в АТО/ООС.

 

Нині пошуком майбутньої оселі для себе та трирічного синочка Макара заклопотаний АТОвець із Кривого Рогу Євген Михайлюк. Він втішений гарною новиною. Каже, щомісяця на оренду житла витрачав майже всю пенсію з інвалідності.

 

«Досі у шоці. Кошти вже на рахунку, а мені дали можливість обрати житло на власний смак. Це супер! Дякую нашому очільнику області. Він пообіцяв допомогти нам – і зробив це», – сказав Євген Михайлюк.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: