У Кривому Розі півтори тисячі бійців АТО пройшли медичну реабілітацію

ВІЙСЬКОВІ
29.03.19 - 10:44

Півтора року в Кривому Розі працює Центр медичної реабілітації. Його послугами вже скористалися півтори тисячі ветеранів АТО та ООС. Їм надають комплексну медичну та психологічну допомогу.

«У нас ветерани отримують не тільки фізичну реабілітацію за допомогою апаратів і масажів, але й медикаментозну. Велику увагу приділяємо їхньому психічному здоров’ю: проводимо психологічні консультації,  корекцію. Працюємо не лише з бійцями, але і з їхніми родинами також», - каже заступник головного лікаря 5-ої міськлікарні Тетяна Хакімова.

 

Зараз послуги реабілітаційного центру – це лікувальні масажі, лазерна терапія, постійний нагляд різних лікарів - від кардіолога до стоматолога. А ще - індивідуальний підхід до потреб кожного пацієнта. Для пацієнтів тут - затишні кімнати на дві особи, обладнані всім необхідним, у тому числі - для немобільних людей. У кімнатах - ліжка, телевізор, холодильник.

 

«Хороші тренажери, привітний персонал. Тут умови навіть кращі, ніж у деяких готелях, де я був. Тут перебуваю вжє втретє», - розповідає один із пацієнтів центру.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: