У Кривому Розі ПК "Центральний" влаштував розважальну програму для переселенців

КУЛЬТУРА
20.06.22 - 15:07

Сьогодні, з нагоди Всесвітнього дня біженців, на літньому майданчику Палацу культури  "Центральний" влаштували захід для переселенців.

«За підтримки Покровської райради, ми організували концертну та розважальну програму для внутрішньо переміщених осіб. На наш захід сьогодні завітали близько 100 людей. Від початку війни наше гостинне місто прийняло вже близько 60 тисяч переселенців і продовжує надавати людям всю необхідну допомогу. Заклади культури також активно долучилися: наші творчі працівники волонтерять, організовують різні благодійні заходи на підтримку ЗСУ і переселенців», - зазначила завідувачка відділу з питань культури виконкому Покровської райради Галина Лещенко.

 

Найкращі творчі колективи ПК "Центральний"  піснями й танцями дарували гостям заходу гарний настрій. 

 

Крім концерту, на літньому майданчику облаштували різні локації, де працювали фахівці Криворізького центру безоплатної правової допомоги, психолог.  Для малечі – аквагрим і аніматори.  Для гарних фото на згадку - фотозони. 

 

Також для всіх охочих провели майстер-класи з плетіння синьо-жовтих браслетів.

 

На благодійному арт-ярмарку можна було придбати ексклюзивні рукотвори криворізьких митців. Зібрані кошти перерахують на потреби ЗСУ.

 

На ярмарок можна завітати й онлайн. Лоти виставляють на сторінці Палацу культури «Центральний» у Facebook. Під фото роботи, яка сподобалася, пишіть у коментарі «Придбано», телефонуйте за номером 068 141 62 63 і дізнавайтесь, як і коли можна її викупити.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: