У Кривому Розі почалася сесія міської ради: що розглянуть депутати?

ВАЖЛИВО
27.01.21 - 9:16

Сьогодні у Кривому Розі розпочалося пленарне засідання ІІІ сесії міської ради VІІІ скликання. На початку засідання в залі був присутній 51 депутат. Сесію проводять згідно з вимогами карантинних обмежень (адаптивного карантину).

Нині обранці мають розглянути 76 питань та дві електронні петиції від криворіжців (допомога онкохворій дитині та повернення виплати матеріальної допомоги онкохворим містянам).

 

На сесії заслухають доповіді силовиків про результати їхньої роботи за 2020 рік - свої звіти представлять керівник Криворізької місцевої прокуратури №1 Рибалко Андрій, керівник Криворізької місцевої прокуратури №2 Карленко Юрій, очільник Криворізької місцевої прокуратури №3 Рижков Олег, начальник Криворізького відділу поліції Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області Лукашов Сергій, командир Полку патрульної поліції в місті Кривий Ріг Нікіфоров Олексій.                

Оскільки сьогодні в Україні відзначають міжнародний пам'яті жерств Голокосту, за пропозицією мера Костянтина Павлова, депутати вшанували пам'ять мільйонів загиблих хвилиною мовчання.                                                     

Секретар міської ради Котляр Олександр має оголосити план роботи міської ради  на І півріччя 2021 року. 

 

Депутати повинні сьогодні затвердити звіт управління охорони здоров'я про використання коштів резервного фонду міської скарбниці та прийняти рішення про введення та фінансування безкоштовного проїзду за «Карткою криворіжця».

 

Мова піде і про створення спеціальної комісії, яка буде опікуватися створенням окремого сектору на міських кладовищах для поховань військовослужбовців, загиблих на Донбасі.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: