У Кривому Розі помер пацієнт: Covid -19 спричинив ускладнення серцево-судинної патології

ВАЖЛИВО
06.08.20 - 13:25

За оперативною інформацією міського штабу, з діагнозом Covid-19 у нашому місті лікуються 65 пацієнтів, з них 4 – не мешканці Кривого Рогу.

За минулу добу зареестровано 10 нових випадків коронавірусу: 2 хворих виявлені як контактні, зараз перебувають на самоізоляції, 7 – вже на стаціонарному лікуванні.

 

На жаль, один інфікований пацієнт помер - Covid -19 спричинив ускладнення важкої серцево-судинної патології. Чоловіку було 60 років, помер він у 8-ій лікарні, куди був доставлений у вкрай важкому стані.

 

Таким чином, летальних випадків по місту вже 13.

 

Медики звертають увагу, що зросла кількість пацієнтів із симптомами, хвороба стрімко розвивається, вірус приймає більш складні форми. Тому не треба нехтувати профілактичними заходами, cлід суворо дотримуватися протиепідемічних обмежень та карантинних вимог.

 

Одужали ще 5 пацієнтів (загалом уже 262). 6 пацієнтів зараз у важкому стані (4 з них мають коронавірус). Вони у реанімації, кисневозалежні, двоє підключені до апаратів ШВЛ.

 

Тактика ведення цих пацієнтів - на особливому контролі, йде постійне консультування з провідними фахівцями області, пацієнти вкрай важкі, - кажуть у мерії.

Під амбулаторним наглядом сімейних лікарів з діагнозом "Covid-19" перебувають 23 людини. Підозру мають ще 119.

 

 

Фото на прев'ю з мережі Інтернет.
 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: