У Кривому Розі попрощалися із загиблим воїном Іваном Кривоносовим

ЖАЛОБА
13.08.22 - 11:30

Сьогодні у місті провели в останню путь  Героя-захисника – 37-річного Івана Кривоносова.

Він працював газорізальником копрового цеху на «АрселорМіттал Кривий Ріг». Був мобілізований на військову службу 28 лютого. 7 серпня Іван помер внаслідок отриманих травм.

 

Іван Кривоносов був досвідченим воїном, нещодавно проходив навчання за кордоном.

 

«Він пройшов і АТО. Тому з початком вторгнення одним із перших отримав повістку. І його одразу відправили на передову. Саме у гарячих точках, де треба були досвідчені бійці, де треба було штурмувати, там і був Ванюшка наш», -  розповів сусід бійця Іван Кочережко. 

 

Рідні, знайомі й колеги бійця кажуть: Іван був дуже світлою й відповідальною людиною, згадують його добрим і теплим словом.

 

«Добрий був хлопець. Пам’ятаю, що він завжди просив відпустку у вересні, щоб мати змогу допомогти по господарству та на городі батькам у Луганській області. Іван з тих місць родом. Дуже сумно втрачати наших хлопців. Вони завжди залишатимуться в нашій пам’яті», - ділиться заступник начальника копрового цеху В’ячеслав Абрамов.

 

«Це була найкраща людина у світі. Тато був веселим, добрим душею. Завжди усім допомагав. Просто залізна людина була. І тут раптом таке стається. Я досі не можу в це повірити. Він усім серцем був патріотом нашої країни. Хотів вигнати росіян із нашої землі. Щоб ми могли жити, наші діти, онуки, щоб усі були щасливі», - поділилася донька загиблого захисника Наталія.

 

«Низький уклін нашим захисникам, які віддають свої життя заради нашого мирного майбутнього, заради вільного життя майбутнього покоління українців. Хай Господь благословить воїна Івана. Хай благословить і нас із вами, і не дасть забути великий подвиг героя. Царство Небесне…», - сказав останнє слово священник Вадим Бакун.

 

 

Поховають бійця на Алеї Героїв Центрального кладовища.

 

Вічна пам’ять і слава Герою!

 

Вічна шана усім нашим захисникам!

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: