У Кривому Розі правоохоронця затримали на хабарі 10 тисяч доларів

КРИМІНАЛ
24.05.19 - 16:19

Сьогодні, 24 травня, фахівці Головного відділу по боротьбі з корупцією СБУ, представники ДВБ Нацполіції Дніпропетровщини та слідчі теруправління ДБР (Полтава) затримали у Кривому Розі майора поліції на хабарі.

Про це повідомляють у прес-центрі Служби безпеки України.

 

 

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням здійснює військова прокуратура Дніпропетровського гарнізону Південного регіону України.

 

 

Оперативники спецслужби встановили, що начальник міжрайонного відділу управління протидії наркотикам ГУНП вимагав від мешканця Дніпра 20 тисяч доларів США. За вказану суму посадовець обіцяв не притягати чоловіка до кримінальної відповідальності за збут наркотичних засобів.

 

 

Правоохоронці затримали поліцейського на одній із вулиць міста під час отримання першої частини хабаря у розмірі 10 тисяч доларів.

 

 

Наразі вирішують питання щодо оголошення фігуранту про підозру у скоєнні злочину та обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 368 КК України – одержання неправомірної вигоди службовою особою.

 

 

Якщо вину правоохоронця доведуть, йому загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: