У Кривому Розі привітали 14 переможців всеукраїнських олімпіад

ОСВІТА
08.04.19 - 11:35

Закінчився черговий сезон учнівських олімпіад з базових дисциплін. В цьому році серед 24-х криворізьких учасників фінального етапу всеукраїнських олімпіад перемогу здобули 14. 

Вітали цьогорічних переможців у Криворізькій гімназії №95. Учні ділилися своїми враженнями та емоціями. У командному заліку криворізькі інтелектуали стали абсолютними переможцями обласних олімпіад з астрономії, російської мови та літератури, хімії й трудового навчання. Христина Убийконь здобула перше місце в фінальних змаганнях з іспанської мови.

«Незвична мова відкриває нові можливості. Іспанська для мене цікавіша за англійську. Якщо тобі щось до вподоби, то вивчати це абсолютно не складно», - поділилася учениця школи №71 Христина Убийконь.

 

 

Учні кажуть, олімпіада - це не тільки можливість помірятися знаннями, це також шанс зустріти нових друзів-однодумців. Та для більшості дітей перемога в олімпіаді відкриває ширші перспективи по закінченні школи.
 
«Враження в мене найкращі. Найголовніше, що друге призове місце дає мені привілеї при вступі до вишу та +10 балів до загального підсумку у ЗНО. Я планую стати політологом, тож мені треба високі бали», - розповідає учень Центрально-Міського ліцею Владислав Швець.

 

 

Але за успіхом учня завжди стоїть праця вчителя. В таких змаганнях, окрім ретельної підготовки, важливе психологічне налаштування. 

«Шлях до успіху – це працелюбність учня та допомога педагога», - зазначив учитель Центрально-Міського ліцею Сергій Михальчук.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: