У Кривому Розі розкрили фальсифікацію на користь кандидата від «Слуги народу». Фотодокази

ТЕРМІНОВО
30.10.20 - 17:01

У Кривому Розі розкрили фальсифікацію на користь кандидата від «Слуги народу». Про факт документально підтвердженої масштабної фальсифікації повідомив учасник виборчої кампанії Костянтин Павлов.

"У Кривому Розі - 294 виборчі дільниці. У Довгинцівському районі провели перерахунок голосів на виборчій дільниці №121540 (вулиця Симонова, 10, 81-а школа), голова комісії - Дем'яненко Інна Анатоліївна, від кандидата в мери Шевчика Д.В. Кандидату від «Слуги народу» Юрію Сові тут було приписано 119 голосів! Так, у першому протоколі комісії, підписаному головою і всіма членами ДВК, було зазначено, що він набрав 154 голоси. А після перерахунку з'ясувалося, що реально за бюлетенями - лише 35. Усього на ділянці проголосували 644 людини. Відсоток фальсифікацій порахуйте самі", - зазначив Костянтин Павлов.

 

Він нагадав, що згідно зі ст. 158 ч.2 прим.3 Кримінального кодексу України, за такі дії карають ув'язненням від 3-х до 7-ми років.

 

"Доказова база - повна, - зауважив Павлов. - Оригінал першого протоколу та оригінал уточненого протоколу. Сподіваюся, що прокуратура і поліція будуть служити не «слугам олігархів», а Закону. А поки навіть не відкрита кримінальна справа".

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: