У Кривому Розі розповсюджують фейкову "Домашню газету" з наклепом на депутата міськради

РЕЗОНАНС
14.02.19 - 17:50

Нещодавно в Кривому Розі в одному з друкованих видань з'явилась украй негативна інформація про місцевого депутата. У виданні містилися фотографії чоловіка та стаття про його так звані ганебні «уподобання». Інформація виявилася фейковою. У редакції місцевої «Домашньої газети» свою причетність до цього випуску спростовують. Запевняють – такого вони не друкували.

    

Видання під назвою «Домашня газета» днями виявили у своїх поштових скриньках мешканці Центрально-Міського та Металургійного районів. У редакції обурені - їхній бренд використали невідомі. 

 

"Розповсюджують не нашу газету, а якийсь клон із наклепом, із якоюсь своєю метою. Я хочу сказати, що ми абсолютно ніякого відношення до "домашки", яка вийшла у кольорі з такими нехорошими повідомленнями, не маємо", - коментує ситуацію Микола Крамаренко, співзасновник «Домашньої газети».

 

Депутат міськради Микола Колесник говорить – розгніваний змістом такого псевдовидання. 

"Навіть не знаю, що сказати, це взагалі важко коментувати, коли опоненти, вороги не гребують такою методикою - вони б’ють по сім’ї, по дітях і онуках, по моїй родині - найціннішому", - нарікає Микола Колесник.

 

"Чорний піар" депутат пов’язує зі своєю політичною діяльністю та публічними виступами.

"Очевидно, до такого ступеня я натиснув на щось болюче для опонентів. Мій останній виступ на сесії міської ради я пов’язую з випуском цієї фейкової газети, з намаганням спаплюжити мою ділову репутацію, честь і гідність як політика", - висловлює свою версію подій Микола Колесник.

 

Депутат звернувся до поліції. Він вимагає притягнення до відповідальності причетних до випуску "псевдодомашки". 

"Оцінку цьому випадку буде надавати і ОБСЄ, і мережа "Опора". Справа взята на контроль у Міністерстві внутрішніх справ України. Я впевнений, що цю справу ми доведемо до кінця", - запевняє Колесник.

 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: