У Кривому Розі розширили програму допомоги військовослужбовцям і їхнім сім'ям

ВАЖЛИВО
01.07.21 - 10:43

Учора на засіданні Х сесії Криворізької міськради депутати підтримали всі рішення, які стосувалися соціальної підтримки учасників АТО.

У місті вже 8-й рік поспіль реалізують програму підтримки учасників АТО/ООС та їхніх сімей. За цей період з міського бюджету виділили понад 219 млн грн. У 2021 році на соціальну підтримку цих категорій у міському бюджеті передбачено 46,5 млн грн., в тому числі на матеріальну допомогу, харчування дітей у дитсадках і школах, медичні послуги.

Торік у програмі соціального захисту розширили перелік категорій громадян. Допомогу з міського бюджету почали отримувати бійці-добровольці – по 5 тис. грн; особи, прирівняні до учасників бойових дій – по 3 тис. грн та діти, які постраждали внаслідок бойових дій та збройних конфліктів на сході України – по 5 тис. грн. Зараз у місті мешкає 343 таких дитини.

 

Місто допомагає учасникам бойових дій та членам сімей військовослужбовців, які загинули (померли), зникли безвісти в зоні проведення АТО або перебувають у полоні. За останні 4 роки їм виплатили 132 411,8 тис. грн.

 

Родини військовослужбовців, які загинули (померли) в зоні проведення АТО/ООС отримують додаткову знижку на оплату житлово-комунальних послуг.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: