У Кривому Розі та інших містах відбулися акції протесту проти підписання "формули Штайнмаєра"

РЕЗОНАНС
03.10.19 - 9:37

"Ні капітуляції! Тільки перемога!" - акції протесту проти підписання так званої "формули Штайнмаєра" вже кілька днів тривають в різних містах України.

У Харкові, Дніпрі, Одесі, Львові, Запоріжжі, Кривому Розі, Сєвєродонецьку, Маріуполі та Краматорську відбулися акції протесту проти домовленостей, досягнутих під час засідання тристоронньої контактної групи (ТКГ) у Мінську 1 жовтня, і планів керівництва України реалізувати "формулу Штайнмаєра". Про це пише Цензор.НЕТ.

 

У Кривому Розі на акцію "Ні капітуляції", що відбулася біля стели загиблих героїв (на 95-му кварталі), вийшли близько 70 містян.

 

У Дніпрі близько 300 осіб зібралися перед облдержадміністрацією. Вони тримали прапори "Свободи", "Демсокири" і державні. Спікер закликав присутніх створити координаційну раду з місцевих політичних сил і громадських організацій.

 

В Одесі на аналогічну акцію вийшли близько 300 осіб. Після мітингу учасники вирушили до обласного управління СБУ, де залишили звернення з вимогою оприлюднити підписаний Леонідом Кучмою документ і притягнути до кримінальної відповідальності ініціаторів підписання з боку України як державних зрадників.

 

Акція проти формули Штайнмаєра відбулася також у Львові.

 

Як ми писали, у мережі опублікували документ, який підписали учасники Тристоронньої контактної групи (ТКГ) з урегулювання конфлікту на Донбасі на засіданні в Мінську 1 жовтня.

 

Президент України Володимир Зеленський провів брифінг, на якому пояснив основні тези підписаної угоди.

 

 

Фото Світлани Романенко та з мережі Інтернет.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: