У Кривому Розі триває фестиваль народної творчості «Весна Рудани»

КУЛЬТУРА
13.03.19 - 10:25

«Весна Рудани» сьогодні розквітла в Металургійному районі. Сцена Палацу культури Металургів зібрала дитячі та дорослі колективи. Найкращі номери будуть традиційно відібрані для участі в гала-концерті цього найпопулярнішого весняного творчого форуму.

Весняні пісні, запальні танці та яскраві костюми – так зустрічали початок весни в Металургійному районі. Фестиваль «Весна Рудани» зібрав близько сорока кращих дитячих і дорослих колективів - юних представників центрів дитячої творчості, палаців культури та шкіл району. Вони подарували глядачам яскраву весняну феєрію та гарний настрій. Колектив «Райдуга» запалював зал українськими танцем та піснею. 

«Танцювати весело, нам до вподоби наш колектив. Танок в нас веселий, ми намагалися вивчити його, аби все було якісно та гарно», - розповіли учасниці колективу «Райдуга» Катерина та Анастасія.

 

 

Такий фестиваль народної творчості проходить у місті вже вісімнадцятий рік поспіль. Це мистецьке свято збирає на одній сцені людей різного віку - виконавців різних жанрів. Вокалісти, танцювальні колективи та оркестри. Кожен район хоче побачити своїх артистів на гала-концерті. 

«Торік у нас брали участь 7 колективів в гала-концерті. Сподіваємося на те, що цього разу від нас буде більше колективів», - зазначив голова Металургійної райради Геннадій Шаповалов.

 

 

 

Фінальний акорд фестивалю прозвучить 22-го березня.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: