У Кривому Розі відбудеться «Ярмарок проєктів» учасників конкурсу «Громадський бюджет-2020»

АНОНС
15.10.19 - 15:08

19-го жовтня о 12.00 у Криворізькому національному університеті розпочнеться «Ярмарок проєктів», на якому автори-учасники конкурсу «Громадський бюджет – 2020» проведуть публічну презентацію, - повідомляють на вебсайті Криворізького виконкому.

Учасники заходу зможуть ознайомитися з основними ідеями авторів, заходами по реалізації проєктів та позитивними перетвореннями, які покращать рідне місто у разі підтримки мешканцями Кривого Рогу.
Автори конкурсних пропозицій зможуть познайомитись один з одним та іншими учасниками заходу, обмінятися досвідом залучення мешканців міста до активного голосування. 
Кожен учасник зможе отримати промоційні флаєри з повною інформацією про порядок проведення голосування за проєкти, допущені до голосування.

 

21-го жовтня розпочнеться голосування за конкурсні пропозиції авторів. І саме «Ярмарок проєктів» надасть можливість авторам проінформувати громаду та залучити до голосування за свій проєкт якнайбільшу кількість мешканців міста.

 

«Шановні криворіжці, небайдужі до життя рідного міста, приєднуйтеся до активних представників вашої громади та беріть участь у «Ярмарку проєктів» та голосуванні за проєкти, які є учасниками конкурсу «Громадський бюджет – 2020»!», - запрошують у виконкомі.

 

Голосування за подані на участь у конкурсі проєкти проведуть з 21.10.2019 по 01.11.2019 (включно):

- цілодобово в електронній системі «Громадський бюджет – Кривий Ріг» за посиланням, пройшовши ідентифікацію через BankID.
-  з понеділка по п’ятницю з 8.30 до 17.00 год., суботу з 9.00 до 15.00, з допомогою заповнення паперового бланку у одному з 9-и пунктів письмового голосування, які будуть розміщені в усіх районних виконкомах, центрі надання адміністративних послуг «Віза» (зал №2) та відділі з надання управлінських послуг на житловому масиві Інгулець.

 

Довідково: для письмового голосування обов’язкова наявність паспорта громадянина України з відміткою про реєстрацію в місті Кривому Розі або паспорт громадянина України у формі ID-картки з довідкою про реєстрацію місця проживання. Для внутрішньо переміщених осіб обов’язкове пред’явлення паспорта громадянина України та довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи.

 

До голосування допустили 111 проєктів на суму понад 59,8 мільйонів гривень. Фонд цьогорічного конкурсу – близько 26-и мільйонів гривень.

 

Фото зі сторінки «Громадський бюджет – Кривий Ріг».

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»